Winnen

WIN: 3x zelfontworpen 3D sieraad van Zazzy t.w.v. € 250,- // VERLOPEN

3D-printen is dé trend van dit moment. Op dit moment is de technologie nog volop in ontwikkeling, maar 3D wordt al volop gebruikt bij bijvoorbeeld grote fashion shows van Iris van Herpen. 3D-programma's zijn al beschikbaar voor consumenten, maar de techniek is onwijs moeilijk. Daarom bestaat er nu Zazzy, zodat je heel makkelijk je zelfontworpen sieraad kan laten printen in 3D. 

zazzy 3D sieraden printen

Een sieraad uit de toekomst
Zazzy geeft je de mogelijkheid je eigen sieraad te ontwerpen en deze uit te laten printen in 3D. Op die manier kun je je eigen persoonlijk en unieke sieraad ontwerpen en zie je er niet nog tien meiden mee lopen. Een zelfontworpen sieraad vertelt een verhaal en kan een veel grotere betekenis hebben. Waarvan ze gemaakt worden? Je kunt je sieraad in RVS (met gouden of brons coating) laten 3D printen, maar ook in nylon, messing goud of zilver. 

zazzy zelfontworpen sieraden 3D

Hoe werkt het?
Zazzy is gloednieuw dus er zijn op dit moment drie mogelijkheden die laten nog uitgebreid zullen worden. Op de website kies je een type sieraad; een tekst, honinggraadstructuur of een bead. Na je keuze kun je zelf ontwerpen door de honinggraadjes te verslepen of een originele tekst te plaatsen. Er wordt vervolgens een kleurrijk bandje omheen gedaan en je krijgt het sieraad als een cadeau thuisgestuurd. Wij zijn al druk aan het ontwerpen geslagen!

WIN!
Wij geven 3x3 armbandjes weg. Laat hieronder je naam en adres achter en wie weet win jij drie Zazzy armbandjes waarvan je er één zelf mag ontwerpen! 
Deel dit artikel
Back to top