Fashion

Only komt met nieuwe kledinglijn

Fashionscene mocht als eerste snuffelen tussen de kleding van Only One, een nieuwe lijn van Only. En wat werden we er blij van! Een prachtig uitgewerkte collectie met veel variatie. Van geprinte blazer tot leren broek, Only One heeft het in haar collectie.

Afgelopen woensdag zou ik de Deense hoofdontwerpster interviewen. Maar zoals je misschien al kon raden, lukte dat niet omdat het vliegverkeer stil lag door de o-zo fijne aswolk. Maar gelukkig wisten de woordvoerders mij ook een hele hoop te vertellen over de collectie van Only One.

Het boegbeeld van de lijn is een kat. Het is niet zomaar een kat, mag ik je voorstellen aan ‘Miss Behave’. Miss Behave weet wat ze wil, is eigenwijs en doet waar ze zin in heeft. Daarbij hoort een eigenzinnige en uitgesproken stijl. De rock en roll geïnspireerde Only One kleding past er meer dan perfect bij.

Ook ik heb al een item bovenaan mijn lijstje staan, het leren jasje met lagen. Dus zodra de collectie in de winkels hangt ga ik zeker het jasje scoren!

De prijzen liggen iets hoger dan de gewone Only prijzen en variëren van 19,95 tot ongeveer 120 euro. Je hebt keuze uit leren jasjes, suède jasjes, baggy jeans en kittige jurkjes.

De lijn komt acht keer per jaar uit en is alleen verkrijgbaar in de Only winkels. Zorg dat je er op tijd bij bent, want ik heb zo’n gevoel Only One een gewilde collectie gaat worden. Well behaved girls make no history...so miss behave!

Only one

Only

Only

(Vita)

Deel dit artikel
Back to top