Fashion

Horlogetip: TooLate Watches

Deze fijne klokjes van TooLate zijn ware eye catchers. Al is het alleen maar om de vrolijke kleuren. In thuisland Italië zijn de horloge een ware hype: het ontwerp is ontdekt door de ondernemer Alé Fogassi in het Museum of Modern Art in New York. Hij bracht het ontwerp terug in de klokjes: een hype werd geboren! Het is nu de beurt aan Nederland…

 

Mijn zus is een enorme horloge-gek. Mevrouw koopt (of krijgt) er per jaar minstens twee bij, wat tot gevolg heeft dat haar sieradenkist een beetje te klein wordt. Gelukkig heb ik dat probleem niet: ik ben al blij met één a twee tijdloze exemplaren, waarmee ik elke outfit mee afmaak. Maar na één blik op onderstaande horloge ben ik toch aan het nadenken geslagen.

TooLateTooLate

TooLate Watches is razend populair in Italië. En niet eens zo gek: ze zijn strak vormgegeven, van siliconen rubber en verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. De standaardlijn heeft klokjes in het wit, zwart, grijs, violet, lila, fuchsia, koraalrood, donkerrood, lime, lichtblauw, electric blauw, donkerblauw, geel, oranje en coffee. De nachtvlinder-lijn zit vol met glow in the dark-horloges, die oplichten als het donker is. Perfect voor een avondje stappen (ja hoor, ik ben om!). En als dat nog niet genoeg is: vanaf de zomer wordt de lijn uitgebreid met een aantal fluorescerende kleuren.

TooLate

De prijs is ook heel erg fijn: de uurwerkjes zijn voor slechts 19,95 euro te koop! En dan worden ze ook nog eens in een leuke pot verkocht. Wat vind jij ervan? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top