Fashion

FS Favorites: bikerjackets & oorwarmers

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends uit. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week: bikerjackets en oorwarmers.

Bikerjackets

Met de bikerjacket creëer je in no-time een stoere look. Bovendien is het jasje gemakkelijk te combineren. Draag de biker jacket op een stoere jeans, een lange coltrui of over een sexy jurkje. Je kunt er alle kanten mee op. Celebs als Nicole Richie en Ashley Olsen zijn al een tijdje fan. Ook celebrity stylist Rachel Zoe adviseert haar klanten zo nu en dan een hippe biker jacket.

Koop dit jasje in zwart, bruin of grijs dan kun je 'm vaak en met verschillende outfits aan!

[ Phi ]

Oorwarmers

We hadden het onszelf een jaar geleden niet voor kunnen stellen, maar oorwarmers zijn dit jaar toch echt een musthave. Hoewel het niet zeker is dat het nog gaat vriezen, moet je hier toch een paar van in huis hebben. Kies voor een lekkere wollen variant in grijs, beige of een andere neutrale kleur. Ugg heeft enkele leuke oorwarmers in de collectie, maar ook bij Accessorize, Burberry en zelfs bij Hema worden oorwarmers verkocht. We hoeven deze winter dus geen rode oren van de kou te hebben.

[ Karl Donoghue ]

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top