Fashion

FS Favorites: smokingblazers & diademen

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends uit. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week: smokingblazers & diademen.

Smokingblazers

De smokingblazer is natuurlijk geinspireerd op het feestelijke mannencolbert. Celebs als Kate Hudson en Kate Moss zijn dol op deze jasjes en dragen ze zowel over feestjurkjes als bij een afgedragen jeans. Natuurlijk zijn er varianten in elke soort én prijsklasse te vinden: bij H&M scoor je een exemplaar dat geen pijn doet in je portemonnee, maar het hier getoonde jasje is iéts prijziger, maar wel ongelooflijk mooi.

[ See by Chloé ]

Diademen

Na stoffen haarbanden en smalle headbands zijn ook diademen niet meer weg te denken uit het straatbeeld van nu. Kies overdag voor een basic of fris exemplaar, maar pak 's avonds of bij een speciale gelegenheid uit met een echte glamour diadeem. Hier links zie je een Art Deco-inspired 'Amour' diadeem van een Londense ontwerper die zelfs een jute zak nog allure geeft...

[ Louis Mariette ]

(Monique)

Deel dit artikel
Back to top