Fashion

FS Favorites: Poncho’s en sleehakken

In FS Favorites licht Fashionscene elke week twee trends uit. Wat is of wordt hip en is een musthave voor jouw garderobe? Welke trends kun je absoluut niet aan je voorbij laten gaan? Deze week: poncho's en sleehakken.

Poncho’s

Voor de dagen waarop het niet al te koud is, is de poncho een geweldige vondst. Kies voor een poncho met een leuk printje of een ruitje. Combineer deze vervolgens met een goede jeans, een gebreid vest en een paar stoere laarzen. Zo creeer je de ideale look voor een dagje winkelen of een lunchdate met vriendinnen.

Je moet wel even op zoek, want de poncho’s zijn niet overal verkrijgbaar. Onder andere WE, V&D en Mexx verkopen momenteel mooie varianten.

[Haute Hippie]

Sleehakken

Ze zijn elegant en je staat er ook nog eens lekker stabiel op: schoenen met een sleehak. Wanneer je graag een hak draagt, maar niet erg goed uit de voeten kunt op van die dunne hakjes, is de sleehak een perfecte uitkomst. Er zijn veel soorten schoenen verkrijgbaar met sleehak van laarzen tot open schoentjes. In de modeshow voor de zomercollecties van 2010 zagen we ze regelmatig voorbij komen. En tijdens de Amsterdam Fashion Week liepen alle modellen van Camilla Norrback ook op laarzen met een sleehak.En hoewel er bij andere shows een hoop gestuntel te zien was op de catwalk liepen de modellen van Camilla Norrback foutloos.

[Acne]

(Tess)

Deel dit artikel
Back to top