Fashion

New Yorker winter 2009

De collectie van de Duitse modeketen New Yorker bestaat uit verschillende merken: Fishbone Sister, Amisu, Censored lingerie en Accessoires. Ik vertel je alles over de collectie van deze winter!

Fishbone Sister

Fishbone sister is speciaal voor trendy jonge vrouwen. We zien tops en jassen in paars en bruin, die weer gemix tkunnen worden met andere felle kleuren, zoals roze en rood. Voor een beetje kleur in de donkere dagen, dus!

Amisu

Amisu is een heel sjieke collectie voor vrouwen, met veel pailletten en andere glamorous details. We zien kledingstukken zoals jurkjes met ritsen, korte zwarte blazers. getailleerde jassen, skinny jeans en leather-look broeken en tot slot veel fijne truien.

Censored

Censored is de lingeriecollectie van New Yorker. En deze collectie is heel spannend! Veel rood, luipaardprintjes en goud. Zoals ze zeggen: „this collection will help to heat things up at home!“ Er zijn ook vrouwelijke en ‘zachtere‘ items, zoals pastelblauw en roze met zwart kant en strikjes.

Accessoires

De accessoirecollectie is er om je outfit helemaal af te maken. Het thema voor dit najaar is ‘elegant rock-style’. Onze favorieten: glimmende haarbandjes, zwarte riemen met studs, zwart en zilveren armbandjes en stoere biker chic laarzen.

 

 

Check voor een New Yorker winkel bij jou in de buurt deze site. (Monique)

Deel dit artikel
Back to top