Fashion

Kate Moss for Topshop!

Voor alle liefhebbers: we kunnen vandaag onze slag slaan op internet, want Kate Moss lanceert vandaag alweer haar twaalfde collectie voor de Britse modeketen. Jippie!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet weg was van de Christopher Kane-collectie voor Topshop. Tijdens mijn Londentripje afgelopen september (Londen Fashion Week!) liet ik de kledingstukken daarom ook gemakkelijk in de rekken hangen. En er hing nog erg veel! Misschien typisch iets voor Londenaren: niemand kijkt meer op van een celebrity-collectie meer of minder. Heerlijk nuchter, toch?

Maar of het er ook rustig aan toe gaat vandaag als de nieuwste Kate Moss-collectie in de rekken hangt, is nog maar de vraag. Er zitten een aantal topstukken als maxidresses, mini-dresses, pencil skirts en een uiterst aantrekkelijke suede zwarte jas tussen.Toppunt van de collectie is de allereerste nachtkledinglijn van miss Moss, maar daar later vandaag meer over. Het meest grappige item van deze collectie: het ooglapje! Van cashmier welteverstaan. Te koop voor een schamele 35 pond, maar dan heb tijdens koude winternachten wel warme oogjes. Ik zeg: kom maar op met die winterslaap!

Check hieronder een selectie van de collectie:

KMKM
KMKM
KMKM
KMKM

Wat vind jij van de collectie? Benieuwd? Hier kun je de rest bekijken. (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top