Fashion

Fashion update week 16

Het was een week vol onthullingen: Crystal Renns eerste blonde cover, Heidi Klum naakt in Allure en het Bavaria-jurkje van Spijkers en Spijkers voor het EK. Zie je na een week vol nieuwtjes door de bomen het bos niet meer? Wij frissen je geheugen op met de meest spraakmakende en leukste fashionnieuwtjes op een rij!

* Afgelopen weekend stond Indio, Californië op zijn kop met Coachella! Het festival waar alle celebrities massaal heentrekken in hun beste outfit!

Vanessa Hudgens

* Modeduo Spijkers en Spijkers heeft het Bavaria-jurkje voor het EK 2012 ontworpen. Zie hier een first look van de Overwinningsjurk aka Victory Dress!

* Katy Perry heeft alweer een nieuwe haarkleur! Na zwart, blond, bruin, roze en blauw is het nu pimpelpaars. Aan jullie Facebookreacties te zien, vonden jullie het een nice change!

Katy Perry

* Nicole Kidman en Clive Owen staat samen op de nieuwste cover van W Magazine. Very fifties, very beautiful!

* Heidi Klum poseert naakt voor Allure en vertelt trots te zijn op het feit dat ze kan zeggen dat ze toe nog nooit iets heeft laten doen aan haar lichaam. "Misschien als ik 65 ben, maar nu nog niet."

Heidi naakt

* Crystal Renn's eerste cover met gebleekt haar!

Crystal Renn

* Victoria Beckham werd dinsdag 38 jaar en lanceerde haar nieuwe Facebook-pagina. Op haar pagina zal ze updates over haar collecties plaatsen!

* Ook Look magazine kan het wisselende uiterlijk van Rihanna niet bijhouden en besloot een eigen Rihanna te photoshoppen voor de cover.

Rihanna Look magazine

* Exciting: Giorgio Armani ontwerpt de kostuums voor Lady Gaga's 'Born This Way Ball' tour! Zie hier de eerste schetsen!

Door welk nieuwtje maakte jouw modehart een sprongetje?

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top