Fashion

Barbie op London Fashion Week

Vandaag gaat de London Fashion Week van start en niemand minder dan Barbie herself is aanwezig! Het topmodel is speciaal voor de NEWGEN Sisters by Sibling AW 2012 collectie de studio ingedoken. Wij hebben het resultaat al in handen! En schokkende feiten over haar (enorme!) garderobe ...

Barbie op London Fashion Week Barbie op London Fashion Week

We schreven al eerder over de NEWGEN collectie van Topshop die gepresenteerd wordt tijdens de London Fashion Week. Nu is bekend gemaakt dat tijdens de Sisters by Sibling presentatie foto's van Barbie op de achtergrond geprojecteerd worden. Speciaal voor Barbie werd de gehele collectie in miniatuur versie gecreëerd. Naar eigen zeggen was de 'hot pink Paris Texas-inspired fluffy dress' haar favoriet!

Joe Bates van Sisters by Sibling was zeer te spreken over de samenwerking met Barbie. "Dit was de eerste keer dat we samenwerkte met een topmodel, en Barbie is de volmaakte professional. Ze was punctueel en beleefd", aldus Joe.

Barbie op London Fashion Week Barbie op London Fashion Week

Barbie op London Fashion Week Barbie op London Fashion Week

In de afgelopen 50 jaar heeft Barbie - wiens volledige naam Barbara Millicent Roberts is - zichzelf als een van 's werelds grootste modellen op de kaart gezet. Ze is gekleed door iconische merken als Givenchy, Versace, Chanel en Dior. Er is al meer dan 100 miljoen meter stof gebruikt voor het maken van haar ongelooflijke garderobe! Om nog niet te spreken over haar to-die-for schoenencollectie, met meer dan een miljard paar (!). Haar meest recente muiltjes zijn gecreëerd door niemand minder dan Christian Louboutin.

De Sister by Sibling presentatie vindt zaterdag 18 februari plaats, tussen 10:30 en 11:15 bij Summerset House. Daarna zal de presentatie te zien zijn bij NEWGEN zelf.

Al jaloers? Wij wel!

(Door: Zoë)

(Bron: Vogue)

Deel dit artikel
Back to top