Fashion

Cécile Narinx - Geluk is een jurk

Op 22 februari is het zover: dan ligt Cécile Narinx' boek 'Geluk is een jurk - de modewereld van binnenuit' in de winkel. ELLE's hoofdredacteur gunt iedereen een blik achter de schermen van de fashion scene die normaal gesproken voor velen onbereikbaar blijft. Hoe fijn is dat?!

De titel verklapt het al: dit boek geeft je dé kans om alles te leren wat je altijd al over de modewereld had willen weten. Cécile deelt haar kennis en ongezouten mening over de meest uiteenlopende onderwerpen. Van hoe de bekendste mode-iconen zijn (zoals Karl Lagerfeld (!)) tot hoe het is om een celebrity te interviewen, werkelijk alles passeert de revue. Zo geeft ze ook prijs wat haar favoriete adressen zijn. Kun jij straks heerlijk à la Cécile shoppen!

cecile narinx geluk is een jurk

In ELLE's maart nummer (nu al in de winkel) vind je bovendien een sneak peek van 'Geluk is een jurk'. Dus voor wie niet tot 22 februari kan wachten, lezen maar! Het belooft in ieder geval veel goeds wat ons betreft.

geluk is een jurk

Het boek kost € 18,95 en is hier alvast te bestellen/reserveren. Daarnaast zal 'Geluk is een jurk' ook als e-book met social DRM verschijnen. Ga jij het aanschaffen?

(Door: Zoë)

Deel dit artikel
Back to top