Fashion

Nieuw modeboek: Stylebook ByDanie!

Fashion en celebrity stylist Danie Bles lanceerde vandaag met veel trots haar allereerste boek Style Book in het Okura Hotel Amsterdam. Volgens Danie is dit hét boek over stijl en alles wat daarmee te maken heeft. 
 
Het handboek biedt een helpende hand aan iedereen die op zoek is naar een eigen stijl en daar wel wat hulp bij kan gebruiken. De bekende styliste begeleidt je eenvoudig door verschillende stijlen zodat je zelf kunt bepalen welke elementen van een stijl het best bij jou als persoon aansluiten. Van Bohemian tot Rock ’n Roll en van Classic tot Denim. Ook word je in het boek voorzien van praktische tips en tricks uit ‘the little black book’ van Danie herself én lees je interviews met BN'ers als Sylvie, Chantal Janzen en Leontine Borsato. 

"Een uitkomst"
Danie: “Of je nu een ambitieus beginnend stylist bent, een hardwerkende moeder met twee kinderen zoals ik, of gewoon meer uit je garderobe wilt halen; dit boek is een uitkomst voor ons allemaal.” Style Book is vanaf vandaag te koop in de boekhandel voor €19,99. Volgens ons een echte must-have voor op het verlanglijstje deze feestdagen!
 

Het eerste exemplaar van het boek werd overhandigd aan Ruud de Wild. Juist, geen vrouw zoals de meesten hadden verwacht, maar een echte stoere man. Danie koos voor Ruud de Wild omdat hij volgens haar een persoon is met echte stijl. Zeer toepasselijk dus! 

Danie Bles & Ruud de Wild

Leontien Borsato 
 
Deel dit artikel
Back to top