Fashion

Kristin Cavallari gedumpt na bruidsfotoshoot

Kristin Cavallari ziet er adembenemend uit in haar beeldschone trouwjurk. Niet alleen wij zijn gecharmeerd van haar look in het weekblad Life&Style. Ook de bruid in spé die zich in april verloofde met Jay Cutler straalt één en al geluk uit. Maar niet voor lang…De jurk mag weer terug in de kast!

Want Kristin Cavallari is  nog geen vier maanden na de verloving en zelfs nog voordat het magazine met daarin de bruidsfotoshoot in de winkels lag, gedumpt door haar niet zo liefje. Zou Jay Cutler na het zien van de foto’s, waarin ze verliefd trouwjurken bekijkt en past, klamme handjes hebben gekregen?

KristinCavallaritrouwjurk

Kristin Cavallari had de break-up duidelijk niet zien aankomen. Ze vertelt vol enthousiasme aan het blad dat ze een romantische bruiloft wil met heel veel bloemen. Hoewel ze er niets over noemt, twitterde ze onlangs ‘Thanks for the support. Love u guys.’

KristinCavallaritrouwjurk

KristinCavallaritrouwjurk

Ze mag dan wel onuitstaanbaar zijn in The Hills, dit gunnen we haar ook weer niet, toch?  Gelukkig heeft ze de foto’s nog.

Ga jij ook binnenkort trouwen en wil jij net zo een jurk als Kristin? Neem dan een kijkje op Yoox.com.

yoox yoox

Links: Alberta Ferretti trouwjurk met spaghetti bandjes, €1.286,-. Rechts: strapless Alberta Ferreti trouwjurk, €1.271,-.

(Door: Daphne)

Deel dit artikel
Back to top