Fashion

Winnende AIFW looks op Facebook

Tijdens de AIFW speurden we dagelijks het Westergasterrein af, op zoek naar hipkippen om op de kiek te zetten. Uit al die foto's kozen wij iedere dag een outfit top 3 voor op onze Facebook page. Na het tellen van alle stemmen kunnen we jullie nu onze vijf dagwinnaars presenteren! Zij winnen allemaal een schön Triwa horloge.

Voor een zomereditie was deze Amsterdam International Fashion Week bijzonder regenachtig. Gelukkig weerhield het slechte weer de meeste fashionista/o's er niet van om zich Fashion Week waardig aan te kleden. En dat is fijn voor ons, want naast het verslaan van de shows that matter fotografeerden wij ie-de-re dag AIFW bezoekers. Alle foto's werden vervolgens in onze picture gallery geplaatst. Nieuw dit seizoen was, dat we iedere dag een outfit top 3 op onze Facebook pagina plaatsten. Vervolgens was het aan jullie om op de mooiste outfit te stemmen, met als beloning voor de uiteindelijke winnaars een kleurrijk Triwa horloge.

Precies een week na de eerste dag van de AIFW presenteren we jullie met trots de vijf dagwinnaars!

Woensdag 13 juli

aifw facebook winnaars woensdag

Donderdag 14 juli

aifw facebook winnaar donderdag

Vrijdag 15 juli

(links op de foto)

aifw facebook winnaars vrijdag

Zaterdag 16 juli

(links op de foto)

aifw facebook winnaars zaterdag

Zondag 17 juli

aifw facebook winnaars zondag

Ben jij één van deze winnaars? Dan heb je een mooi Triwa horloge van ons te goed! Neem contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@fashionscene.nl met als onderwerp 'AIFW Facebook winnaar'. Zodra wij je adresgegevens hebben, sturen we een kleurrijk Triwa exemplaar naar je toe!

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top