Fashion

Project Runway designer in sexvideo

Het negende seizoen van de Amerikaanse Project Runway is nog niet begonnen of één van de ontwerpers staat al in de spotlights. Alleen niet bepaald positief, ontwerpster Anya Ayoung Chee is namelijk te zien in een sexvideo en vond het blijkbaar niet gezellig genoeg met alleen haar vriend...

Er was namelijk nog een vrouw aanwezig in de film. Wie dat is, is helaas niet bekend. Maar waarschijnlijk kon vriendlief en fotograaf Wyatt Gallery de derde persoon niet helemaal waarderen, want het stel is nu uit elkaar.

Anya Ayoung Chee

Kon vriendlief Wyatt het niet waarderen om Anya Ayoung Chee (links) met een vrouw te zien?

Anya Chee houdt er wel van om in de spotlights te staan. De Midden-Amerikaanse heeft in 2008 de Miss Trinidad en en Tobago verkiezing gewonnen. En gaat nu dus ook meedoen met het populaire programma Project Runway in Amerika.

Maar ach, een sexfilmpje hier en daar, tegenwoordig kan dat allemaal. Want ook van Kim Kardashian is een sexvideo uitgelekt en de realityster is nu ook druk bezig om een eigen collectie op te zetten. Anya mag dan ook gewoon blijven meedoen met Project Runway.

project runway

Alle designers van Project Runway seizoen 9 (Anya in zwartwitte jurk).

Wij kunnen niet wachten om Anya's creaties in Project Runway te zien en zijn stiekem heel benieuwd of er nu extra over haar wordt geroddeld in het Project Runway huis. Denk jij dat Anya door haar sexvideo slechter wordt beoordeeld bij Project Runway?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top