Fashion

Hailee Steinfeld voor Miu Miu campagnefoto

Ruim een maand geleden schreven we over de nog maar 14-jarige Hailee Steinfeld. De jonge actrice slaat een andere weg in en wordt het gezicht van de nieuwe Miu Miu fall/winter campagne. De eerste stylish foto's zijn geschoten en dat mogen we natuurlijk niet missen.

Helaas is er nog maar één foto bekend van het jonge meisje in een waanzinnige campagne. Maar deze eerste foto is al een plaatje. En op de een of andere manier krijgen jonge meisjes het voor elkaar dat ze er op de foto minstens vijf jaar ouder uitzien.

Hailee Stienfeld Miu Miu campagne

En nu we de eerste campagnefoto toch te zien krijgen, kunnen we het natuurlijk niet laten om Hailee's outfit te beoordelen. Hoewel we de Miu Miu fall/winter 2011 collectie al tijdens de Paris Fashion Week over de catwalk voorbij zagen komen, zijn we toch benieuwd voor welke items het modehuis heeft gekozen om het 14-jarig meisje in de kleden.

Een goede combinatie: de zwarte jurk was al favoriet, maar afgestijld met een vierkante zonnebril en oversized clutch ziet Hailee er weer op en top chic uit!

Hoewel de zomer net is begonnen, hebben toch bijna alle modehuizen hun fall/winter 2011 campagnes al klaar staan. Met dit warme weer moeten we niet denken aan wollen jassen, hoge laarzen en leren handschoenen, maar toch willen we een kleine check doen: is Hailee's campagnefoto net zo goed als die van de andere modehuizen?

Mulberry aldo  

Mulberry en Aldo

giuseppe zanotti

Giuseppe Zanotti

jil sander

Jil Sander

prada

Prada

louis

Louis Vuitton

jimmy choo

Jimmy Choo

Dus welke campagnefoto is jouw favoriet? Die van Miu Miu met Hailee Steinfeld of één van de andere campagnefoto's?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top