Fashion

Versace wordt nieuwe gastdesigner voor H&M

Groot nieuws: Donatella Versace gaat een collectie ontwerpen voor H&M! De collectie wordt een fall/winter collectie die voornamelijk zal bestaan uit partydresses. Helaas duurt het nog even voor we onze favoriete dress kunnen gaan shoppen, want Versace's collectie ligt pas 17 november in de winkel.

Na topontwerpers als Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Viktor & Rolf en Lanvin is het nu de hoogste tijd dat Versace zich gaat richten op H&M. De collectie wordt typische Versace met veel leer, kleur, prints en is vooral erg uitbundig. De ontwerpster gaat ook voor H&M met niets minder dan exclusieve stoffen werken, maar wel tegen een H&M prijsje.

 

De collectie zal niet alleen bestaan uit dames en herenkleding. Nu H&M een eigen home collectie heeft, kon Donatella het niet laten om daar iets mee te doen en ontwerpt dus ook een paar kussens en een bedsprei.

Helaas, nog geen campagnebeelden van de Versace for H&M collectie. Maar wat we wel hebben zijn wat sneak peek foto's. En wat we jullie ook kunnen vertellen is dat de jurk doe Donatella Versace droeg tijdens de Versace men's fashionshow ook in november bij H&M te koop zal zijn.

versace  

versace versace versace 

De Italiaanse ontwerpster gaat nog even een stapje verder dan haar voorgangers. Versace gooit er namelijk ook nog een pre-spring collectie achteraan die 19 januari wordt gelanceerd in de online shop. Dus ook volgende zomer kan je in Versace over de boulevard paraderen.      

Niet alleen H&M is fan van Versace, ook Lady Gaga is smoorverliefd op het merk. De Monstermother belooft om de komende twee maanden alleen maar Versace te dragen en ook in haar nieuwe videoclip 'The Edge of Glory' draagt Gaga meerdere keren Versace. En dan niet zoals iedereen de nieuwste collecties, nee Gaga gaat voor prachtige Versace vintage pieces. Deze items komen rechtstreeks uit het Versace archief wat Donatella speciaal voor het popicoon heeft opengesteld.

 

Wij zijn erg benieuwd naar de volledige Versace for H&M collectie en kunnen niet wachten op de campagnefoto's. Ga jij ook op 17 november met je slaapzakje voor de H&M zitten om als eerste iets uit de Versace collectie te kunnen bemachtigen?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top