Fashion

Berber Esha is the light

Heb jij de afgelopen weken Fashionscene TV op Net 5 gevolgd? Dan kan beauty Berber Esha, één van de reporters, je niet zijn ontgaan. Maar deze blondine heeft meerdere skills, want naast presentatrice en model is zij ook zangeres. En dat kun je horen...

Afgelopen week heeft Berber haar nieuwste single uitgebracht: Be The Light. Ooit scoorde zij hoog met haar zomerhit Luna, nu is zij terug met een gloednieuwe track. Een nummer met een boodschap. De zangeres draagt het nummer namelijk op aan het Fonds Slachtofferhulp. Hiermee wil Esha jonge slachtoffers aanmoedigen hulp te vragen, wanneer zij te maken hebben met huiselijk geweld, mishandeling of seksueel misbruik.

Een onderwerp dat dicht bij haar hart ligt. In haar jeugd is Esha zelf slachtoffer geweest van seksueel geweld. Zij zocht hulp en heeft inmiddels gelukkig deze nare periode achter zich kunnen laten. De boodschap van haar single 'Be The Light' is dat je beter om je heen moet kijken. Het kan zomaar zijn dat iemand in jouw omgeving hulp nodig heeft. Jij kunt diegene helpen. Let goed op de signalen om je heen, wellicht ben jij zijn of haar lichtpuntje in deze nare situatie. 'Be The Light'!

Deel dit artikel
Back to top