Fashion

Sylvia Geersen vandaag op Fashionscene TV

Tijdens de aflevering van Fashionscene TV die vandaag weer te zien is van 16:00 tot 18:00 gaan Sanny en Berber naar de allereerste Arnhem Fashion Week. Naast een backstage report, maakt Berber een carrierèswitch door mee te lopen in de show van Supertrash. Ondertussen spreekt Sanny met Sylvia Geersen die wordt bekroond met de titel 'Fashion Angel'.

SylviaGeersen

Topmodel Sylvia Geersen is een terechte winnaar. Na een moeilijke tijd is Sylvia Geersen met een volle portie doorzettingsvermogen weer volop aan het modelleren. Naast een interview met Sylvia is Berber te zien in de show van Supertrash tijdens de Amsterdam Fashion Week en duikt ze ook nog even backstage bij andere shows om verslag te doen voor FashionsceneTV.

Olcay Gulsen is ook weer van de partij. We volgen haar tijdens een lunch met Marie Claire en zien hoe ze in haar Supertrash store de prijs voor de Samsung Supertrash prijsvraag uitreikt.

olcayfashionscenetv

Moet je de uitzending vanmiddag missen? Gelukkig wordt de aflevering op zondag herhaald. Check voor meer informatie over het programma en het terugkijken van oude afleveringen FashionsceneTV.nl en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en speciale winacties.

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top