Fashion

7 redenen waarom wij dol zijn op de coltrui in de winter

7 redenen waarom wij dol zijn op de coltrui in de winter

Het koude seizoen is van start gegaan en stiekem vinden wij dit niet eens zo erg! De gedachte alleen al om met een mok warme chocolademelk op de bank te liggen Netflixen, héérlijk! Daarnaast heeft het najaar nog een geweldig voordeel; met winterse outfits heb je talloze stylingsmogelijkheden. Zo is de coltrui ons ultieme favoriet om als basis te gebruiken voor iedere look.  

Of je nu voor een oversized T-shirt gaat met coltrui of het combineert met een fluwelen colbert, dit kledingstuk kan op veel manier gecombineerd worden. Ben je inspiratieloos hoe jij een spannende look met een coltruitje kan creëren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben namelijk de 7 mooiste outfits voor je op een rijtje gezet mét coltrui zodat jij genoeg inspiratie hebt deze winter. Geloof ons maar; deze coltrui looks zorgen gegarandeerd voor een succesvolle look!

 
1 van 7

All black

Zwart in onze garderobe doet het altijd goed, ook als het op een coltrui aankomt. Creëer een chique look door dit zwarte truitje te combineren met een zwarte jeans of broek. Om contrast te creëren, kun je ervoor kiezen om beige pumps eronder te dragen of een leuk riempje!

1 van 7
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top