Fashion

Olcay Gulsen als Jane Birkin op magazine

Supertrash schopte het niet voor niets tot webshoptip van deze week met een webshop vol moois voor partygirls, powervrouwen en business babes. Om het shoppen wat makkelijker te maken geeft het kledingmerk je een inspiratieboost met het zevende online magazine dat sinds vandaag uit is. Op de cover staat eigenaresse Olcay Gulsen turned into Jane Birkin.

Olcay als Jane Birkin op Supertrash Magazine

Daarmee laat Olcay Gulsen van Supertrash zien dat Jane Birkin meer is dan alleen een tas van Hermès die Olcay graag aan haar arm heeft bungelen. Achter de naam van de it-bag gaat namelijk een zangeres en actrice schuil die furore maakte in de jaren zestig. Met haar prachtige verschijning en sense of style was -en is ze nog steeds- een stijlicoon, zo ook voor Olcay. En om die reden is er in het magazine een verhaal te lezen met alle ins en outs over Jane Birkin.

Verhaal Jane Birkin in Supertrash online magazine

Daarnaast vind je in het online magazine van Supertrash shopinspiratie volgens de laatste trends, gespot op de catwalk en bij celebrities.

Fijn: elke outfit van Supertrash kan meteen worden geshopt in de webshop. En nog leuker is dat je bij elke aankoop boven de €100,- een Supertrash badlaken cadeau krijgt.

Online shopping in Supertrash Magazine

Wat vind jij van Olcay Gulsen als Jane Birkin op de cover van Supertrash magazine?

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top