Fashion

Miu Miu webshop is open!

De webshop van Miu Miu is open! Het was al een tijdje bekend maar, nu is de online store dan ein-de-lijk in de lucht. De schoenen en tassen met hier en daar felle neonkleuren laten ons fashionhart sneller kloppen. En ook om de accessoires is het te doen...

Online Store Miu Miu

De webshop van Miu Miu

Maar er wordt meer verkocht in de spiksplinternieuwe webshop van Miu Miu. Wat centraal staat in de collectie zijn prints.  Een print die wij het liefste zien is die van een ster -ook gespot in de fall/winter collectie van Dolce en Gabbana –. Een goed teken, want dat betekent dat de spring/summer 2011 collectie van Miu Miu deze winter gewoon kan worden doorgedragen.

Sterren in spring/summer 2011 collectie Miu Miu

Ben je niet zo van de opvallende prints en felle kleuren? In de webshop vind je gelukkig ook een hoop basics. Voor de perfecte Little Black Dress, simpele tops en cropped cardigans ben je hier aan het goede - online - adres.

Bij de modeshow van Miu Miu tijdens de Fashion Week, worden alleen de mooiste items geshowd. Het is dan ook handig dat met één druk op de knop alle showpieces verschijnen die in de webshop te koop zijn.

Miu Miu spring/summer 2011 Miu Miu webshop

Satijnen jurk van Miu Miu voor €890,-

Miu Miu Webshop Miu Miu spring/summer 2011

Top van Miu Miu voor €1290,- en rok voor €1690,-

Niet genoeg geld voor al die mooie, maar dure kledij? Ga dan voor een accessoire. Want die van Miu Miu zijn minstens zo opvallend als de kleding.

Wat is jouw favoriete item uit de webshop van Miu Miu? Ben je gek op sterrertjes, neonkleuren of houd je meer van basics?

(Tekst: Yanis)

Deel dit artikel
Back to top