Fashion

Fashionscene TV on air @ NET 5

Na een zoektocht naar het gezicht van Fashionscene TV is het deze week zover! Vanaf 30 maart zullen vijf Fashionscene reporters en styliste Chantal Bles op Net 5, het laatste nieuws brengen over mode, beauty en modellen. Het Fashionscene TV team is overal aanwezig en opent deuren die voor anderen gesloten blijven...

De lucky ones die op pad mogen voor Fashionscene TV zijn de dames Berber, Sammy, Wendy, Nana en Nathalie. Voor de kijkers van Fashionscene TV zullen zij over alles reporten wat hot and happening is in de modewereld. Styliste Chantal Bles vult de uitzending aan met styling tips!

Fashionscene Reporters

Op Hilfiger Denim Live dat in Paradiso plaats vond, werden BN'ers en modepubliek al voor de camera's van Fashionscene TV gesleept en de hemd van het lijf gevraagd. Maar ook andere exclusieve evenementen stonden al op het progamma!

Fashionscene TV zal vanaf 30 maart elke woensdag- en zondagmiddag te zien zijn op Net 5, van 16:00 t/m 18:00. Bekijk alvast de preview op FashionsceneTV.nl en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes, speciale winacties en nog veel meer!

Fashionscene TV preview

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top