Fashion

Winnaars Talentscene bekend!

Een maand lang meldden de meest uiteenlopende presentatietalenten zich aan op Talentscene, om zo kans te maken op die fantastische baan als presentator voor Fashionscene TV. Maar voor nu drum rolls please... want wij mogen de vijf Talentscene winnaars bekend maken, die dichterbij die droomjob zijn dan ooit!

Op basis van stemmen van vrienden, bekenden en overige fans is dan eindelijk bekend welke vijf toptalenten kans maken om één van de gezichten van Fashionscene TV te worden. In dit nieuwe lifestyle programma van Net 5, dat vanaf maart wekelijks op de buis zal verschijnen, gaan insiders op bezoek bij modemerken, designers en modellen. Daarnaast verslaan ze grote modeshows in binnen- en buitenland. Met thema's als fashion, styling, beauty, shopping en modellen, is het programma net zo gevarieerd als dat je van de Fashionscene website gewend bent!

Maarrr natuurlijk willen jullie allemaal weten wie het na al dat stemgeweld tot de top 5 hebben geschopt! Hier zijn de lucky - en zeer getalenteerde - bastards die kans maken om als presentator voor Fashionscene TV aan de slag te gaan!

talentscene nr 1 jennifer


talentscene nr2


talentscene winnaar 3


talentscene 4


talentscene nr5

Bedankt alle deelnemers en congratulations winnaars! Zij zullen persoonlijk benaderd worden over de exacte plaats en het tijdstip van de definitieve screentest, eind januari in Amsterdam.

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Wil je meer weten over hoe de uitslag tot stand is gekomen? Breng dan even een bezoekje aan de Talentscene site.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top