Fashion

Winnaars Style Contest: Scrapbook Edition

Na afloop van de Amsterdam Fashion Week afgelopen januari vroegen we jullie om creatief aan de slag te gaan met onze streetstyle kiekjes. Met als beloning: topprijzen van Nelly, Betsy Palmer en Monki. Vervolgens troffen we de ene na de andere fashionable creatie in onze inbox aan. Dit zijn de drie winnaars!

Zoals ieder seizoen was het voltallige Fashionscene team er tijdens de Amsterdam Fashion Week in januari iedere dag bij. We deden verslag van de hotste shows en legden de bezoekers in hun mooiste outfits vast. Ter ere van de AFW organiseerden we bovendien voor de derde keer op rij een Style Contest, ditmaal benoemd tot Scrapbook Edition.

We vroegen jullie om met onze streetstyle kiekjes, online geshopte items en mooie inspiratiebeelden een fashionable scrapbook te maken. En dat hebben we geweten ook! Na het nodige wikken en wegen hebben we uiteindelijk drie winnaars aan kunnen wijzen. Dit zijn de creaties van de lucky ladies én de geweldige modeprijzen die ze hebben gewonnen!

1e plaats: Marleen van den Oetelaar

De prijs: € 300,- te besteden bij online shopping heaven Nelly.com

Want: Marleen's scrapbook had zó een shopping artikel op Fashionscene.nl kunnen zijn: de trends, selectie aan beelden en teksten liggen helemaal in ons straatje.

winnaars style contest scrapbook edition marleen totaal

Totaal

winnaars style contest scrapbook edition marleen detail1

Detail #1

winnaars style contest scrapbook edition marleen detail2

Detail #2

2e plaats: Ennya Larmit

De prijs: € 250,- om uit te geven aan mooie muiltjes bij Betsy Palmer (De bon is alleen geldig voor het huismerk van Betsy Palmer)

Want: Ennya laat zien dat je ook zonder Photoshop nog steeds toffe dingen kunt maken. AFW streetstyle beelden ontbreken, maar dat wordt meer dan goed gemaakt door al het andere modemoois dat we in haar filmpje tegenkomen.

3e plaats: Sharon S.

Prijs: Complete Monki outfit ter waarde van € 150,-, die speciaal voor Sharon wordt samengesteld

Want: Net als Marleen koos Sharon voor zoete kleurtjes als thema. We krijgen bij het zien van haar scrapbook -als dat al mogelijk is- nóg meer zin in de zomer.

winnaars style contest scrapbook edition sharon

Congrats winnaars en voor alle andere deelnemers: bedankt voor jullie moeite & creativiteit!

Al klikkend door onze picture gallery met streetstyle foto's ontdekten we nog twee andere AFW trends: classy black met bijzondere details en juist knalkleuren zonder al te veel poespas. Naar welke trend gaat jouw voorkeur uit?

winnaars styel contest scrapbook edition streetstyle1

winnaars style contest scrapbook edition streetstyle2

Wat vinden jullie van de creaties van onze winnaars?

(Door: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top