Fashion

Olcay Gulsen vandaag op Fashionscene TV

Vandaag is Fashionscene TV weer op de buis bij NET 5 en het belooft een goed gevulde aflevering te worden. Powervrouw achter het merk Supertrash Olcay Gulsen komt aan het woord en we krijgen ook een kijkje backstage bij de modeshow van Jos Raak.

olcay gulsen fashionscene tv

Met Fashionscene TV word je wekelijks op de hoogte gehouden van alles wat er toe doet op het gebied van mode, beauty en modellen. Vanmiddag wordt alweer de tweede aflevering uitgezonden op NET 5, om 16.00 en 17.45. Deze week zien we hoe Bridget Maasland hard aan de weg timmert met haar t-shirt lijn B by Bridget. Ook wordt Olcay 'Supertrash' Gulsen gevolgd tijdens een drukke werkdag en interviewt styliste Chantal Bles allerlei BN'ers tijdens de Jos Raak show. Meer geven we niet weg, kijk vanmiddag zelf maar! Iedere zondag worden de uitzendingen van woensdag herhaald.

Check voor meer informatie over het programma en het terugkijken van oude afleveringen FashionsceneTV.nl en like onze Facebook pagina om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en speciale winacties.

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top