Fashion

Voor de liefhebber: de immens populaire verlovingsjurk van Kate Middleton is weer beschikbaar

Het is misschien een tijdje terug, maar in 2010 maakte Kate Middleton en Prince William bekend dat ze zouden gaan trouwen. Dit was geweldig nieuws, maar dat was niet het enige waar men zich op kon focussen. Het jurkje van Kate was het middelpunt van de aandacht en was, natuurlijk, gelijk uitverkocht. 

Fashion lovers opgelet! Na jaren van wachten is het iconische jurkje van Kate Middleton weer beschikbaar. Na de bekendmaking van de verloving van Kate en Prince William was de jurk gelijk uitverkocht en sindsdien was het nergens meer te bekennen. De wrap dress was niet meer verkrijgbaar in 43 landen en Daniella Helayel, de ontwerper van de jurk, kon de vraag simpelweg niet meer aan. De enorme interesse in het item was geheel onverwachts, waardoor het label de productie financieel niet meer aankon. Dit heeft er onder andere toe geleid dat Issa London in 2015 out of business ging. 

Maar! Helayel is terug en het jurkje daarmee ook. Issa London is opnieuw gelanceerd en werkt nu samen met de Britse winkel House of Fraser. De Issa Kate Tie Wrap Dress is momenteel alleen nog verkrijgbaar in het groen, maar er zullen snel meerdere kleuren volgen. Oh, en nog meer goed nieuws! De prijs van dit gewilde item is naar beneden gegaan. In plaats van 600 dollar, kan je hem nu al voor 140 dollar in je winkelmandje slepen. 

Klik hier om de jurk te bestellen.

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top