Fashion

Saskia de Brauw's sexy Vogue editorial

Saskia de Brauw schittert op de cover van Carine Roitfeld's laatste Franse Vogue, dat wisten we al. Maar nu hebben we ook de beelden van de bijbehorende covershoot voor je, met Saskia in de rol van verleidelijke en schaars geklede filmster. Na het zien van de beelden begrijpen we meteen Carine's keuze voor Saskia: ze lijkt af en toe sprekend op Lara Stone!

In de shoot getiteld 'Coeur a Corps Perdu', wat vrij vertaald 'hart van een verloren lichaam' betekent, ziet de 29-jarige Saskia eruit alsof ze de hoofdrol in een fashionable film speelt. In sommige shots (zie bijvoorbeeld het eerste beeld hieronder) lijkt het net of Lara Stone de lens inkijkt. Alsof de shoot niet al Hollands genoeg is, speelt de veel gevraagde Daphne Groeneveld er ook nog eens bijrol in. Deze Dutchie stond eerder al op de cover van de Franse Vogue, dus ondanks het jonkie (15!) dat ze is, heeft ze al de nodige ervaring met de Franse stijlbijbel.

saskia vogue shootI

Saskia liet voordat de beelden van de shoot waren uitgekomen, al weten dat de modeserie is geïnspireerd op een film. Dat verklaart meteen de verticale streepjes die over de mysterieuze foto's lopen. Het is net of er foto's zijn gemaakt van een beeldscherm! Maar door welke film Carine en haar team zich hebben laten inspireren, blijft nog een raadsel. Any ideas?

saskia vogue shootII

saskia vogue shootIII

saskia vogue shootIV

saskia vogue shootV

saskia vogue shootVI

saskia vogue shootVII

saskia vogue shootVIII

saskia vogue shootX

saskia vogue shootX

Vind jij deze shoot een waardig afscheid van madame Roitfeld?

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top