Fashion

Saskia de Brauw gezicht van Bottega Veneta

Het Nederlandse topmodel Saskia de Brauw scoort de campagne van het Italiaanse modehuis Bottega Veneta. De Japanse fotograaf Nobuyoshi Araki schoot de mooie campagnebeelden in Tokyo. Naast Saskia de Brauw zien we model Sung Jin Park in de campagne.

Saskia de Brauw staat bekend om haar androgyne look. Het model met haar korte coupe en stoere gelaatstrekken wordt hierdoor veel geboekt. De Japanse fotograaf paste zelfs zijn fotografiestijl aan op het Nederlandse model. Normaliter schiet Nobuyoshi Araki sexueel getinte foto's. Voor Bottega Veneta daarintegen koos de Japanse fotograaf voor een sobere sfeer. Dit matcht uitstekend bij de look and feel van Saskia.

Tomas Meier hoofdontwerper van het modehuis melde het volgende; "De foto’s zijn niet alleen provocerend, maar ook eerlijk en daardoor onvergetelijk". "Araki heeft zijn eigen visuele taal, die heel goed bij onze collectie past."

De spring / summer collectie van Bottega Veneta is net zoals de campagne clean, sober en elegant. Mooie lange silhouetten met een vrouwlijke touch.


Bottega Veneta s/s 2015


Bottega Veneta s/s 2015


Bottega Veneta s/s 2015 - Beeld: Getty Images

De mooie Saskia sleepte dit jaar onder andere campagnes binnen van Giorgio Armani Cosmetics, Strenesse en Maje. Eerder was Saskia de Brauw het gezicht van Chanel en Louis Vuitton.

Deel dit artikel
Back to top