Fashion

De leukste activiteiten van AIFW downtown

Heb je geen kaarten voor de officiële shows van de Amsterdam Fashion Week, en heb je als modestoot zonder horeca-ervaring geen job kunnen bemachtigen op de modeweek? Dan is er nog altijd het goedgevulde downtown programma met exposities, shows en feesten van winkels, galeries en clubs door heel Amsterdam.

Wij hebben de leukste activiteiten tijdens de amsterdam Fashion Week waarvoor je geen uitnodiging nodig hebt, op een rij gezet:

Maison de Bonneterie organiseert de Designer Market, dagelijks van 11:00-17:30 uur, op vrijdag 21 januari wordt de inmiddels populaire Designer Market geopend vanaf 19:30 uur.

Maison de Bonneterie Designer Market

Op 29 januari is BOWERY in de Jimmy Woo en het ValtiFashion in de WesterUnie.

Opening van de OntFront Brandstore op 22 januari van 16:00 - 19:00 aan de Haarlemmerdijk 121.

Ocultus entre el bosque! Laat je verrassen door deze expositie die tot stand is gekomen door een samenwerking tussen mode -ontwerpster Zyanya Keizer, fotografe Linda Mosterd en audiovisueel artieste Sandrijn van der Horst, opening zaterdag 22 januari om 14:00 uur.

Film & Fashion in het Ketelhuis; tijdens AIFW worden vier mode documentaires gepresenteerd in het Ketelhuis, bestaande uit ‘Valentino the last Emperor’, ‘Yves Saint Laurent L’Amour Fou’, ‘Lagerfeld Confidential’ en ‘The September Issue’.

De Modefabriek alweer de 30ste editie van dit mode-event voor professionals in de RAI. 23 en 24 januari van 10:00 - 18:00.

Modefabriek 2011

In Westergoud  speelt ‘Your Hallucination is Now Complete’, een nieuw videowerk van Steven Klein. Het werk schetst een beeld van verschillende modeseries die zijn gefotografeerd tussen 2001 en 2010. Het is te zien tussen 10:00 en 18:00 op vrijdag 28 tot en met 30 januari op de Westergasfabriek.

Neem op zaterdag 25 januari een kijkje in het huis van NŌN, de 6e collectie van NŌN by KIM. Locatie en tijdstip via www.amsterdamfashionweek.com

True Blue by Bugaboo, lancering van de nieuwe Bugaboo Denim 107 collectie wordt gevierd tijdens  AIFW middels diverse evenementen. Locaties en tijden via www.bugaboo.nl.

Laat je op zaterdag 29 januari overwelmen door de Escapism van Ready to Fish, ieder half uur tussen 17:30-20:00 uur. Kijk op www.readytofish.nl.

Ga jij een kijkje nemen bij één van de bovenstaande activiteiten?

(Tekst: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top