Fashion

Glamour viert 5jarig bestaan met groot feest en veel BN'ers

Woensdag 1 september bestond modetijdschrift Glamour precies 5 jaar. Alle reden dus voor een groot modefeest. Woensdagavond kwam iedereen uit de Nederlandse modewereld bijeen in Amsterdam om de verjaardag van Glamour te vieren en om de allerdikste Glamour ooit in ontvangst te nemen. Fashionscene's Tess was erbij en fotografeerde alle celebs.

Het Glamourfeest werd gehouden boven supermarkt Marqt. De locatie was versierd met ballonnen met '5' erop en al bij binnenkomst werd er rond gegaan met Glamour's welbekende friet met mayo. Binnen korte tijd stroomde de kleine ruimte vol met belangrijke mensen uit de Nederlandse Fashionscene.

Opvallend was dat ook de hoofdredacteuren van andere bladen naar Glamour's feestje waren gekomen. De hoofdredacties van Grazia, Elle, Cosmo en LINDA. waren allen van de partij. Van concurrentiestrijd geen sprake dus.

Ook bekende koppen vulde de ruimte. Nicolette van Dam, Maik de Boer, Daphne Deckers, Olcay Gulsen en zelfs Nederlands topmodel KimNoorda lieten hun gezicht zien (en ik ging even met Kim op de foto).

De band Valerius was door Glamour uitgenodigd om op het feestje te spelen. De mannen zorgden voor heerlijke tunes.

Halverwege de avond werd de allerdikste Glamour-editie ooit onthuld door hoofdredactrice van Glamour Karin Swerink en zes Nederlandse Glamour-meiden. Kim Noorda siert de cover van het bijzondere oktobernummer.

Wie wilde, kon op drie verschillende platen nog een persoonlijke boodschap aan Glamour achterlaten. Daar werd creatief gebruik van gemaakt, zoals je kunt zien.

Tegen een uur of acht gingen de meeste mensen naar huis met een aardige 'goodiebag'. De nieuwste Glamour, mascara en een geurtje van Chanel.

Glamour proficiat met jullie 5de verjaardag!

Dat er nog maar veel glamoureuze jaren (en bijbehorende feestjes) mogen volgen!

(Tess)

Alle foto's: Tess van Daelen

Deel dit artikel
Back to top