Fashion

Uitslag modeblunder enquête

Wij vroegen jullie weken geleden je grootste modeblunder met ons te delen en er werd massaal gereageerd. Met het schaamrood op onze wangen lazen we wat jullie in de naam der mode allemaal moeten hebben doorstaan. Gênant!

rokje
Ook Sarah Jessica Parker begaat wel eens een modeblunder.

Ruim 750 fashionista's vulden onze blunderenquête in en daaruit bleek dat jullie zeker bang zijn om modeblunders te begaan. Doorlekken tijdens de ongesteldheid werd het meest genoemd, gevolgd door het scheuren uit een kledingstuk en halfnaakt de wc uitlopen door een jurkje/rok die blijft hangen in de onderbroek.

De hele lijst zag er als volgt uit:

De top 10 ergste moderampen

1. Doorlekken
2. Uit kledingstuk scheuren
3. In onderbroek de wc uitlopen
4. Te klein gekochte kleding
5. Iemand tegenkomen in dezelfde outfit
6. Hak van schoen afbreken
7. Kleding verpest door wasmachine
8. Vlek in kledingstuk
9. Huisdier vernielt kleding
10. Ladder in panty

Natuurlijk wilden we ook weten wat voor modeblunders jullie echt zelf mee hebben gemaakt. Hier wat hilarische citaten die we in onze mailbox vonden:


"Zeer gênant: dat ik als docent voor een groep pubers stond les te geven en ik 2 grote natte vlekken in mijn shirt kreeg omdat ik geen tijd had gehad om te kolven. Ik stond op knappen!"
"Doorlekken is echt het beschamendste dat ik ooit heb meegemaakt. Ik droeg een keer een witte broek en werd ongesteld maar had het niet door. Totdat iemand anders me er op attendeerde..."
"Ik heb weleens een zwierig rokje aangehad. Toen ik uit de wc kwam, zat mijn onderbroek eroverheen. Gelukkig kwam die blunder niet verder dan het damestoilet, omdat enkele vrouwen zo aardig waren om het te zeggen."

Als beloning voor de meest gênante, hilarische en beschamende inzendingen, verloten we fashioncheques. Volgende week maken we de winnaars bekend! Daarnaast zullen de komende week meerdere fashionblunders te vinden zijn op Fashionscene. Dus houd de website in de gaten!

(Tekst: Joyce)

Deel dit artikel
Back to top