Fashion

Jouw grootste modeblunder? (Win Fashioncheque)

Wat is, in de naam der mode, het ergste wat je ooit is overkomen? Dat is wat wij op Fashionscene redactie graag wil weten.Van chilisaus op je hagelwitte feestjurkje tot afgekloven pumps door je pup. Deel die blunders, uitglijders en moderampen met ons!

In ruil voor het invullen van de vragenlijst en jouw persoonlijke verhaal verloten we 8 fashioncheques. De beste, geloofwaardige en leuke inzending wint een fashioncheque van 100 euro. Daarnaast hebben we nog 2 fashioncheques van 50 euro en 5 fashioncheques van 20 euro te verloten. Vergeet dus niet je emailadres in te vullen.

Meedoen met de enquete doe je hier.



Over de fashioncheque:
fashioncheque is de enige algemene modecadeaubon van Nederland, waarmee je op een leuke en persoonlijke manier mode cadeau kunt geven en krijgen. Iedereen kent het wel: een vriend of college is jarig, maar je weet niet precies wat je cadeau moet geven. Een origineel en persoonlijk cadeau vind je belangrijk. Geen nood, nu is er fashioncheque!

Deze modecadeaubon wordt verkocht in diverse verrassende verpakkingen en is te besteden bij duizenden winkels in Nederland. Van avondkleding tot jeans, van accessoires tot schoenen. fashioncheque is er voor iedere maat en smaak. De fashionable giftcard is in meerdere keren bij verschillende winkels te besteden tot het tegoed op is.

fashioncheque is te koop vanaf € 1,99 plus de waarde van de fashioncheque (€ 20, € 50, € 100).

fashioncheque
Kijk voor alle aangesloten modewinkels op www.fashioncheque.com/shopfinder

Deel dit artikel
Back to top