Fashion

Misdadiger turned model Jeremy Meeks en zijn vrouw gaan scheiden

De meeste mensen zien er niet uit op mugshots maar Jeremy Meeks deed heel wat vrouwenharten sneller kloppen dankzij de foto die van hem gemaakt werd in 2014 nadat hij werd opgepakt voor vuurwapenbezit. 

Anno 2017 werkt hij als model en reist daarom de hele wereld over terwijl zijn vrouw thuis zit met de kids. Op de één of andere manier voelden we al dat dit niet helemaal goed zou aflopen en zo geschiedde: vorige week verschenen er foto's van Jeremy terwijl hij de bloemetjes buiten zette met Topshop erfgename Chloe Green op een jacht aan de kust van Turkije.

Jeremy's vrouw Melissa kreeg de foto's natuurlijk ook te zien en was vanzelfsprekend 'not amused': "it plunged a dagger through my heart". Naast dat ze het verschrikkelijk vindt voor haar kinderen, is ze ook boos op Chloe. "What sort of woman would do something like this to another woman? My marriage wasn’t perfect but I thought it could be saved, until this happened."

Afgelopen weekend stond Jeremy voor de deur en smeekte hij Melissa naar het schijnt om vergiffenis. Zij ziet het niet meer zitten en de twee gaan nu scheiden. Chloe heeft duidelijk grootste plannen met Jeremy en plaatste op Instagram een foto met daarbij de tekst: "Just the beginning. We appreciate all the love and all the hate." Inmiddels is haar hele Instagram account verwijderd.

 

#prisonbae #JeremyMeeks and his #wife have split he's now with a billionaires daughter #ChloeGreen

Een bericht gedeeld door Culture Unplugged (@thecultureunplugged) op

 

#nocaptionneeded 😘💕

Een bericht gedeeld door Melissa Meeks (@mmeeks14) op

 

That one time I beat #hubby @jmeeksofficial at #minigolf #jk #ilost #mrsmeeks #jeremymeeks #powercouple

Een bericht gedeeld door Melissa Meeks (@mmeeks14) op

 

😘

Een bericht gedeeld door Melissa Meeks (@mmeeks14) op

 

All things are possible !!! #bodrum #turkey #boatlife

Een bericht gedeeld door JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) op

 

#family

Een bericht gedeeld door JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) op

Beeld thumb: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top