Wedding

Boohoo lanceert haar eigen super betaalbare bruidscollectie

Topshop, ASOS en nog veel meer andere namen waren het merk voor, maar nu heeft eindelijk ook Boohoo haar eigen collectie aan bruidsjurken! En het beste deel is dat de bridal collection van dit merk heel betaalbaar is.

Bruiloften zijn enorm duur en de gemiddelde trouwfeest kost dan ook duizenden tot tienduizenden (!) euro’s. Hierdoor snappen wij dan ook wel dat brides-to-be een budget stellen en misschien toch liever niet zo’n vreselijk dure bruidsjurk kopen. 

In dit geval zijn budget brands dus dé perfecte oplossing. Vele merken hebben hun eigen collecties aan bruidsjurken, sluiers en meer en het wordt steeds populairder om je bruidslook wat meer betaalbaar te houden. 

En nu kunnen we Boohoo dus ook aan ons lijstje voor betaalbare bruidsjurken toevoegen. En dan bedoelen we ook écht betaalbaar. De prijzen beginnen in de 30 euro en lopen op tot maar 60 euro! En dit is nog niet eens het enige. Naast bruidsjurken verkopen ze ook bruidslingerie, nachtsetjes, kamerjasjes, accessoires zoals tiara’s en bloemenkransen, jurken voor bruidsmeisjes en gasten, bridal heels en zwempakken. 

Bekijk hieronder verschillende jurken en andere bruidsitems, klik meteen verder om te shoppen!

Deel dit artikel
Back to top