Fashion

Plussize model Crystal Renn op dieet?

Crystal Renn is met haar rondingen een verademing tussen alle superskinny modellen in tijdschriften en op de catwalk. Maar in een recente shoot voor non-profit organisatie Fashion for Passion lijken haar curves te zijn verdwenen! Gevalletje Photoshop of is ze echt op dieet? Wij hopen op het eerste!

crystal renn

Crystal Renn voor Fashion for Passion.

Crystal heeft zich altijd verzet tegen de heersende size zero-standaard in de mode-industrie. Ze schreef er zelfs een boek over: Hungry. Haar gewicht lijkt haar carrière ook niet in de weg te zitten: designers als Jean-Paul Gaultier en Karl Lagerfeld laten haar maar al te graag over hun catwalk schrijden en ze verschijnt in editorials van bladen als V Magazine.

Maar als we naar deze foto’s kijken vrezen we dat ze toch is bezweken onder de druk.Volgens haar agent bij Ford is ze nog steeds een maatje 40 en is ze alleen wat gespierder geworden tijdens een recentie vakantie. ‘Een paar dagen geleden is ze nog opgemeten voor een shoot voor de French Vogue. Ze voelt niet de noodzaak om af te vallen’, aldus haar agent.

Photoshop of niet, wij hopen van harte dat ze haar oude figuur behoudt!

(Joyce)

Deel dit artikel
Back to top