Fashion

American Apparel breidt nagellaklijn uit

Na het succes van de eerste nagellaklijn komt American Apparel met zes nieuwe nagellakkleuren! De eco-bewuste lakjes komen precies op tijd voor de zomer en dragen allemaal een unieke naam met eigen betekenis. Wat zijn ze mooi!

American Apparel

California Trooper” is vernoemd naar de California Highway Patrol, “Malibu Green” naar de blauwe oceaan vlakbij American Apparel’s winkel aan de Californische kust, “Summer Peach” en “Butter” komen van de bekende AA-tennisrokjes. Daarbij is er nog een twee-in-één basislak en top-coat, omdat daar veel om gevraagd werd na de eerste collectie.

Eerder dit jaar lanceerde American Apparel de nagellaklijn die een daverend succes was: 50.000 flesjes waren wereldwijd heel snel uitverkocht.

American Apparel’s Marscha Brady: “De eerste achttien kleuren van onze nagellaklijn waren een experiment. We kozen kleuren die mooi waren, maar die niet perse pasten bij iets. Voor de zomer zagen we de mogelijkheid om een aantal kleuren toe te voegen, die samengaan met de tinten van onze nieuwe stijlen.”

American Apparel

De nagellak kost €6 per stuk en voor €17 worden ze per drie verkocht, online of in een van de winkels.

Van mij mag American Apparel lekker door gaan met uitbreiden!

Misschien oogschaduw of lipgloss in net zulke fijne kleurtjes?

-> Meer American Apparel

(Linnemoor)

Deel dit artikel
Back to top