Fashion

Sieradenlijn voor 18-jarige blogster

Dat je met een eigen blog een hoop kunt bereiken, bewijst het verhaal van de Texaanse Jane Aldridge. Met al drie jaar een succesvolle eigen blog mag ze nu een eigen sieradenlijn ontwerpen.

De 18-jarige Texaanse Jane Aldridge begon drie jaar geleden met haar blog Sea of Shoes, waarmee zij haar passie voor schoenen deelt met de rest van de wereld. Hiermee is zij erg bekend geworden en daarom heeft zij vorig jaar een schoenenlijn voor Urban Outfitters mogen ontwerpen.

Nu, een jaar later, heeft ze de smaak te pakken en wordt haar volgende project een sieradenlijn. De sieradenlijn draagt de naam ‘Tribolite’, vernoemd naar een prehistorisch fossiel. Insecten zijn duidelijk de rode draad van de collectie. Hoe zij aan dit idee komt? Haar tante (insectenkundige) houdt een geestige blog bij over plastic beesten en dat bracht Jane op het idee om een sieradenlijn te maken die gebaseerd is op insecten.

Over twee maanden wordt de sieradenlijn in een gelimiteerde oplage verkocht. Op haar blog laat Jane al iets doorschemeren over de lijn: een riem met een enorme handgemaakte kever als sluiting.

(Rosa)

Deel dit artikel
Back to top