Fashion

Agyness Deyn valt op catwalk

Het kan elk model overkomen: vol onderuit gaan op de catwalk. Dat komt vaak door gladde catwalks en torenhoge schoenen. Zelfs topmodellen zijn in het verleden keihard gevallen. Denk maar aan Naomi Campbell. Agyness Deyn overkwam dat afgelopen weekend tijdens de Fashion for Relief modeshow om aandacht te vragen voor Haïti…

Arme Aggy: ze viel niet één, maar twee keer! Na die tweede keer bleef ze eventjes, gehurkt en al, op de catwalk om er zelf over te lachen. We nemen haar zeker niets kwalijk: haar Burberry hakken waren enorm. Deyn had er genoeg aan en trok de krengen na haar tweede val uit om blootvoets de catwalk af te lopen. Respect!

Aggy Aggy

Na de show twitterde het topmodel: "1st show of fashion week! Took a tumble! Got up! Fell again. Should have stayed down the 1st time. Twice! WTF! Ouch my knees!"

Het moet even gezegd worden: ik heb in het verleden velen modellen zien vallen op de catwalk, maar Agyness slaagt erin het meest ‘charmant’ op de grond te vallen. Doet ze goed, gelukkig kan ze er zelf ook om lachen. In ieder geval heeft de show nu twee keer zoveel aandacht gekregen. Alles voor het goede doel! (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top