Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 42

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: winkelsteden Bergen en Voorburg.

 

Shopstad 1: Bergen

Bergen wordt een kunstenaarsdorp genoemd. En dat is niet voor niets, want de prachtige duinen en ander natuurschoon in het noorden zijn voor veel creatieve breinen een inspirerende omgeving. Wie zin heeft om lekker te winkelen, kan hier ook goed slagen. Juist die leuke, zelfstandige ondernemers hebben dit dorpje weten te vinden en bieden de winkelier met hun aanbod altijd iets origineels.

Bergen

Shopstad 2: Voorburg

Voorburg is zo’n plaats waar je nog heerlijk op je gemakje kunt winkelen. In de Herenstraat is er vooral plek voor veel zelfstandige ondernemers die staan voor persoonlijke service, klasse en originele speciaalzaakjes. Het oude centrum doet nostalgisch aan, er hangt een sfeer van dorpse gezelligheid en door de mooie historische panden in de omgeving zul je je ogen uitkijken.

Leuke winkelstraat in Voorburg: de Herenstraat

Herenstraat

Voor meer winkeltips, check NlStreets.

Deel dit artikel
Back to top