Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 48

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Rechtstraat in Maastricht…

Juist hier vind je nog die befaamde Limburgse sfeer van gezelligheid en veiligheid. Deze straat is haast dorps te noemen. Je vindt hier onder meer kleding, antiek, boeken, en restaurants.

NBNB

Winkeltip 1: Nina’s Boutique

Nina’s Boutique is een van die leuke aparte adresjes in Maastricht. Je vindt hier een aantal trendy merken dameskleding en accessoires, zoals tassen en sieraden. Om hebberig van te worden!

Merken

Rykorn, Liu-jo, Blue blood, By marlene birger, Day birger et mickelsen, Citizens of humanity, Dept, prc Percy Irausquin, Ted Baker, Supertrach, Pepe jeans, George Gina & lucy, Style snob, Liebes kind Berlin.

DADA

Winkeltip 2: DEE&AA

DEE&AA heeft een uitgebreide collectie jeans, tops, schoenen en accessoires van een aantal mooie en trendy merken. Je kunt je hier dan ook van top tot teen in het nieuw steken. De focus ligt op jeans, en men is vooral gespecialiseerd in onbehandelde jeans.

Merken

Denham, Nudie jeans, Levi's, Pace jeans, Evisu, Rare, Bellerose, Drykorn.

MCMC

Winkeltip 3: Moda@cetera

Een absolute must voor de liefhebber van de Italiaanse haute couture. Door de snel wisselende collectie dameskleding, tassen, schoenen en sieraden bestaat deze stijlvolle collectie altijd uit de laatste trends. Met merken als Nudie Jeans, Truth or dare, Guru, 10 Feet, Vive Maria, Pussy de Luxe, Cia Maritima en Kathy van Zeeland is exclusiviteit gegarandeerd.

Merken

Dameskleding en accessoires van onder andere Nudie Jeans, Truth or dare, Guru, 10 Feet, Vive Maria, Pussy de Luxe, Cia Maritima en Kathy van Zeeland.

Voor nog meer winkeltips in Maastricht, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top