Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 29

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Stokstraat in Maastricht…

 

De Stokstraat wordt gekenmerkt door haar monumentale panden. Na jaren van verpaupering werd de straat in de jaren vijftig en zestig flink op de schop genomen. Prachtige oude gevels werden in ere hersteld en de Stokstraat is veranderd in een moderne winkelstraat met nog steeds die historische charme. Hier vind je ware topzaken, waaronder de crème de la crème van de modewinkels.

 

Winkeltip 1: Kiki Niesten

De rode draad door de collecties van Kiki Niesten Maastricht is de ingetogen stijlvolle smaak. Ze worden met zorg samengesteld door het team van de winkel. De diversiteit in het aanbod van exclusieve mode zorgt er voor dat je hier altijd met de juiste kleding weer naar buiten loopt.

Merken

Prada, MiuMiu, Lanvin, Balenciaga,Chloe, Marni, Dolce&Gabbana,Dries van Noten, Jil Sander, Brunello Cucinelli en Bottega Veneta.

KNKN

Winkeltip 2: Mody Mary

Bij Mody Mary loop je altijd tevreden naar buiten. De uitgebreide collectie, van chic tot sportief, is puur genieten voor elke zelfbewuste vrouw. En met het ruime en gevarieerde aanbod accessoires kun je je outfit hier helemaal compleet maken.

Merken

Schumacher, See by Chloe, d'Exterior, Ambiente, Sam-rone, Barbara Swartzer, Cambio, Nice Connection, 120 % Lino, Henri-Cottons, Rolf Schulte en nog vele andere.

MMMM

Winkeltip 3: Versa é Vous

Deze winkel biedt een speciaal en exclusief assortiment dameskleding, accessoires, schoenen in het hoogsegment.

Merken

Versace jeans couture Donna & Uomo, Versace collection, Galliano, Liu.Jo, Corleone, Jean Paul Gaultier, Hetrego, Alphero leder en bont.

VVVV

Voor meer winkeltips in Maastricht, check NLStreet.nl.

Deel dit artikel
Back to top