Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 45

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Nieuwe Rijn in Leiden…

 

De Nieuwe Rijn is een gezellige gracht in hartje Leiden. In de zomer valt er te genieten op of van de terrasboten, maar ook met minder weer is het hier heerlijk vertoeven. De gracht wordt omsingeld door vele kleine winkeltjes en natuurlijk restaurantjes.

Winkeltip 1: Còte à Còte

Bij deze gezellige winkel verkopen ze dames- en herenkleding met Italiaanse en Franse allure, met een knipoog naar Hollandse nuchterheid. Verder vind je hier prachtige handgemaakte Italiaanse schoenen, mooie tassen en leuke woonaccessoires van ontwerper Louk Grauwen, zoals fraaie handgeborduurde spreien, kussenslopen, tafelkleden en nog veel meer moois.

CC CC

Winkeltip 2: Pretty Girl

Bij Pretty Girl vindt je een prachtig, zeer uitgebreid assortiment aan badkleding (verkrijgbaar van februari t/m augustus), lingerie en bijpassende accessoires. De bh’s zijn verkrijgbaar in cups A t/m F, waardoor ook vrouwen met een wat grotere maat bij Pretty Girl zonder probleem terecht kunnen. Je vindt er de vertrouwde merken, maar ook elk seizoen weer iets verrassend nieuws.

PG PG

Merken

Marie Jo, Marlies dekkers, Huit, Björn Borg, Pain de Suae, Eres, Seafolly, Aubade Malizia.

Voor meer winkeltips, check NLStreets.nl.

Deel dit artikel
Back to top