Fashion

Fashionscene’s Straat van de Week: week 38

In samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam…

Mooi voorbeeld van de diversiteit van Rotterdam. Verassende mix van winkels, restaurants en cafés. Dit is een typisch stukje Rotterdam om de downtown te ontdekken. De entree van de nieuwe binnenweg is sinds 2007 geheel gerenoveerd, wat Rotterdam weer een stukje nostalgie terug geeft.

KnetterKnetter

Winkeltip 1: Knetter

Knetter is niet zomaar een kledingwinkel. Het kent een unieke mix van nieuwe en vintagekleding die de zaak een enorm grote vaste, tevreden groep klanten oplevert. Iedereen wordt uitstekend geholpen bij het uitzoeken van de kleding (ook grote maten). Kleding kopen is een feestje bij Knetter! Op de Nieuwe Binnenweg, waar de winkel ligt, barst het van de kleine zelfstandigen waardoor de straat een gevarieerde en gezellige sfeer uitademt.

Merken

Dames; St-Martins, Noa Noa, Art, Masai, Snob, Giacomo en voor de heren; Peter Werth, Ben Sherman, Dickies, 4 you, Suit.

SCIn samenwerking met NLstreets.nl selecteren wij elke week een leuke winkelstraat in Nederland voor je. En dan niet de Kalverstraat, maar juist de minder bekende winkelstraten in de leukste buurten van een stad. Zo vind je de winkels waar je heen wilt in plaats van de winkels waar je al bent geweest. Deze week: de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam…

Winkeltip 2: Simple Chic

Simply Chic is een waar paradijs voor de modeliefhebber. De collectie wisselt elke twee weken. Zo blijft het ook voor vaste klanten altijd een verrassing. De winkel kenmerkt zich door een zeer persoonlijke behandeling. Vaste klanten kunnen rekenen op mooie kortingen en worden regelmatig uitgenodigd voor de pre-sale. En mocht het nodig zijn iets te laten vermaken, dan doen ze dit kosteloos voor je. Het is niet voor niks dat zelfs mensen uit België en Duitsland hier komen winkelen.

Merken

Onder andere Rinascemento, KikiRiki, Sapp collection.

MM

Winkeltip 3: Monreaux

De prachtige collectie van Monreaux is een must voor liefhebbers van design en accessoires. Je kunt hier terecht voor bijzondere sieraden, voor jezelf of als cadeau. Daarnaast organiseren ze ook workshops voor bedrijven en vrijgezellenfeesten en hebben ze steeds wisselende exposities van Nederlandse kunstenaars op het gebied van foto- en schilderkunst.

Merken

Pronkjuweel, het eigen merk van de eigenaressen en daarnaast sieraden van Konplott en Les Nereides-N2.

Voor meer tips, check NLStreet.nl.

Deel dit artikel
Back to top