Fashion

Modellenwedstrijd Club Home

Altijd al model willen worden, dan is dit je kans. Club Home in Amsterdam is namelijk elke maand op zoek naar een nieuw gezicht van clubavond Charming, die vanaf 8 november elke twee zaterdag van de maand gehouden wordt. Wie o wie wordt de gelukkige…

Charming belooft een leuk feest te gaan worden, die vanaf 8 november wordt gelanceerd. Het zal een bijzondere en creatieve avond worden met verrassingselementen die een meerwaarde geven aan de feestsfeer. Denk maar aan gekke acts, een zangeres, saxofonist, percussionist, MC en een mooie aankleding.

Elke tweede zaterdag van de maand gaat Charming plaatsvinden, met elke keer een ander thema. Charming trapt af met Lollypop en zal de komende maanden veranderen in Cowgirl, Catwoman en nog veel meer interessante thema’s.

De mensen achter het hele gebeuren zoeken nu elke maand een meisje om model te staan voor de flyer. Dat kun je dan mooi weer gebruiken in je portfolio. Daarnaast zijn alle flyers en posters in het uitgaanscircuit en op alle partysites te zien! Als jij je aangesproken voelt, kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@charmin.nu. Je kunt ook tijdens het lanceringfeestje op 8 november je motivatie en twee foto’s inleveren.

Charming Charming

8 november dus de eerste editie. Ben jij erbij en zo ja, ga jij je aanmelden? (Elisah)

Deel dit artikel
Back to top