Fashion

Denim short combineren? Zo doe je dat deze zomer

Denim short combineren? Zo doe je dat deze zomer

Van mooie opvallende tops tot knalroze items. Deze zomer mag je helemaal uitpakken, maar je mag ook zeker bij de klassiekers blijven. Een denim short is daar een goed voorbeeld van. Even wat inspiratie nodig voor hoe je een denim short kunt combineren? Dit zijn de mooiste outfits met denim short voor deze zomer.

Denim short combineren #1 - Met een blazer

Met een korte blazer ben je deze zomer helemaal on trend, maar ook een normale blazer kan eigenlijk altijd. Zelfs op een denim short! Vooral een zwarte blazer of een bruine blazer is helemaal goed, maar ook met lila of knalroze zit je deze zomer goed.

denim short combineren
Crop blazer met detail bij NA-KD.com

Denim short combineren #2 - Wit op wit

Wit en denim is een combinatie die nooit fout kan gaan. Twijfel je? Grijp een witte blouse of een wit t-shirt en je bent good to go. Ook een fijne classic om niet te vergeten is de witte denim short. Hiermee kun je namelijk ook eindeloos combineren. Vooral de combinatie van wit met off-white of wit is geweldig voor de zomer omdat het je een frisse look geeft. 

wit denim short combineren
Denim short bij America-today.com

Denim short combineren #3 - Pop of colour

Haal alle kleurrijke items maar uit je kast, want ook die mogen deze zomer. Combineer je denim short bijvoorbeeld met een graphic tee en voeg er een pop of colour aan toe met een felgekleurd tasje. Want ja, felgekleurde groene, blauwe of roze tasjes en knaloranje accessoires zijn nog steeds helemaal dé trend.

denim short combineren, roze tas, knalroze tas,schoudertassen
Crossbody tas bij NA-KD.com

Denim short combineren #4 - Met een corset

Voor wie de Bridgerton-vibes deze zomer wil doorzetten is dit een goede manier van een denim short combineren. Combineer het namelijk eens met een corset! De corsetten fashiontrend is deze zomer populairder dan ooit, zo zagen we al influencers op festival Coachella met corsetten. Ook zien we dat de trend casual wordt doorgevoerd, zo kun je een corset dus ook prima met een denim short combineren. 

corset combineren
Kanten corset bij NA-KD.com
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top