Fashion

Voordat North West poseert is dit wat mommy Kim moet doen

Ouders Kim Kardashian en Kanye West staan al dagelijks op de voorpagina’s van websites, zijn de highlights van de laatste járen en worden ook nog eens op een daily basis gefotografeerd. North West is pas drie jaar maar leert nu ook al wat diva moves van papa en mama. 

Zoals bekend is zijn Kim en Kanye hard bezig met het creëren en lanceren van hun nieuwste kinder kledinglijn, en baby Saint en North moeten hier onder anderen model voor staan. Maar, nu we via de tweet van Kim hebben gezien dat North nú al een echte diva is, is het te verwachten dat ze ook niet zomaar zal poseren in de kledingstukken van haar vader en moeder. 

Wat je nodig hebt om North west in verschillende outfits te hijsen en lief te kijken naar de camera? Met een lolly kun je haar omkopen. Moeder Kim liet dit weten in haar recente Snapchat story

I’m at a really exciting kids meeting! We have some sick stuff coming soon,” hoor je Kim eerst zeggen in een van haar Snapchat video’s waarin ze verschillende kinderkledingstukken sneak peekt. “You guys, how cute is my little girl, seriously. I can’t take it. Look at this swag. I fully bribed her with this lollipop to wear this outfit,” vertelde ze dan ook lachend.


Beelden: Snapchat @KimKardashian

Deel dit artikel
Back to top