Fashion

Hoedje op? Dit zijn de leukste trends voor het najaar van 2020

Hoedje op? Dit zijn de leukste trends voor het najaar van 2020

Een hoed(je) kan je outfit niet alleen leuker maken, de hoed is vaak ook nog eens heel praktisch. Het kan je beschermen tegen harde wind of regen. Nu de winter voor de deur staat, is dat extra handig. Maar we willen er uiteraard wel leuk uit blijven zien met een hoofddeksel, daarom vertellen wij je wat de hoedentrends zijn voor dit najaar. 

Er bestaan erg veel verschillende hoofddeksels, die jouw outfit een andere twist kunnen geven. Een petje kan jouw outfit bijvoorbeeld in een keer wat stoerder maken, maar een nette hoed maakt je outfit juist classy. Met de trends voor dit najaar heb je gelukkig genoeg keuze. Ben je benieuwd naar de trends? Lees dan snel verder. 

Traveller hoed

Deze hoed komt elk jaar wel weer terug in de trends, en dit snappen wij wel. Dit model maakt jouw outfit altijd net wat leuker. De traveller hoed is chic en stoer tegelijk. Een super leuke combinatie! Extra fijn: dit hoofddeksel beschermt jou tegen de regen en wind. Extra handig voor de koude herfstdagen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Julieta Padrós (@julietapadros) op

Bucket

De bucket hat is ook echt een topper. Dit hoedje is lekker speels en maakt je outfit helemaal af. Je hebt deze leukerd in verschillende vormen, maten en materialen. Afgelopen zomer was de bucket ook al helemaal hot, maar dit najaar blijft hij zeker te zien. Deze herfst kom je 'm tegen in dikkere stoffen en materialen die tegen de regen kunnen. Nog leuker: er zijn zelfs teddy bucket hoedjes! Hoe leuk klinkt dat? Dan wil jij je hoedje toch nooit meer afdoen? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Aude-Julie Alingué (@aude_julie) op

De Beanie

Het kan weer, een muts dragen. Hoe groter, hoe kleurrijker en hoe gekker - alles kan. Met de beanie kun je eigenlijk niet zo snel verkeerd gaan, en dat is mega handig. Als je deze muts eenmaal op hebt, wil je hem stiekem niet meer afdoen, hij is zo lekker warm. 

 

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top