Fashion

De leukste hoeden en petten voor de zomer

De leukste hoeden en petten voor de zomer

De zomer komt steeds dichterbij. Een goede hoed of pet is dan een must. Het is niet alleen de finishing touch aan je outfit, maar beschermt je ook tegen de straling van de zon. Heb jij nog geen leuke pet of hoed voor de zomer? Misschien zit hier dan wel iets voor je bij.

Lees ook: Briljant: Beyoncé ontwierp een pet voor vrouwen met dik krullend haar

Crochet is in

Crocheting (haken) gaat als trend nu rond op TikTok. Mensen delen hun eigen creaties en zien er fabulous uit. Misschien heb jij deze hobby ook al opgepakt. Deze hobby komt deze zomer dan goed van pas. Je maakt er een perfecte zomerhoed mee die ook nog super trendy is. Een crochet hoedje met floppy- of bucket hat vorm zien we deze zomer veel voorbijkomen.

Meer op Instagram

Trucker hat

De y2k trend is nog niet weg. Er komt deze zomer weer een trend uit de early 2000’s. De trucker hat dragen alle cool people deze zomer. We zien al veel T-shirts met speelse teksten en dit zien we deze zomer zeker ook terug op petten. Een klassieke pet uit de jaren 2000 is de Von Dutch pet. Stijl dit met een baby tee, een kort denim broekje en cowboylaarzen en je ziet er geweldig uit.

Meer op Instagram

Cowboyhoed

We dragen al cowboylaarzen, maar gaan we ook cowboyhoeden dragen? Wij denken van wel. De cowboy stijl is super hip. Bella Hadid is veel gespot met een cowboyhoed op. Ook Beyoncé en haar country vibes op haar laatste album bewijzen de opkomst van country. Wanneer we het over cowboyhoeden hebben, praten we niet over de roze hoeden die veel naar concerten werden gedragen. Hoewel deze leuk waren bij concerten gaan we nu meer de traditionele kant op. De traditionele cowboyhoed is ideaal voor deze zomer. Niet alleen hip maar het geeft ook veel zonnebescherming.

Meer op Instagram

Pet met een sjaaltje

Een basic pet is voor veel de go to als het gaat om zonnebescherming voor je hoofd. Het is cute en past vaak bij elke outfit. Deze zomer is dit ook prima, maar dit iets hipper maken is nog leuker. Hoe doe je dat? Je hebt alleen een klein sjaaltje nodig. Je doet deze over je pet en ziet er direct trendy uit. Je vindt zo’n sjaal voor een paar euro bij bijna elke kleding markt wel. Het maakt niet uit op welke manier je dit doet. Mixed matched is leuk, maar monochroom is ook helemaal in. Je maak het helemaal eigen terwijl je ook een hippe trend volgt. Wanneer je een basic outfit aan hebt en het stijlvoller wil maken, is dit de perfecte manier.

Meer op Instagram
Beeld: gettyimages.nl
Deel dit artikel
Back to top