Fashion

Trend: Bucket Bags

Als je naar trend reports kijkt, worden de trends voor komend seizoen bijna altijd aan de hand van de catwalk bepaald. Toch halen de meeste fashionista's hun inspiratie gewoon van straat! In deze rubriek licht Fashionscene trends uit met inspirerende streetstyle beelden.

Er zijn een paar tijdloze tassen die je eeuwig en altijd overal kan dragen en eindeloos kan combineren. De bucket bag is hier één van. De tas is op festivals geliefd, omdat hij makkelijk te openen en te sluiten is en er veel in past. Zo zagen we deze zomer veel bohemian bucket bags met gestikte details, spiegeltjes en fringe.

De bucket bag kan ook erg minimalistisch zijn en we zien de laatste tijd veel bloggers met een sleek model van mooi leer in één kleur. Onder de stoere dames is dé Diego bucket bag van Alexander Wang een favoriet. Met het ruige leer en de grote studs maakt hij een statement bij iedere outfit en we zagen dan ook veel celebs en it-girls met de tas rondlopen.

Als je nog niet zeker bent of deze gave tas iets voor jou is, kijk dan mee naar onze selectie van bucket bags en hoe ze worden gedragen in het straatbeeld!

Bron, Bron, Bron

Deel dit artikel
Back to top